Начало » Ъндърграунд героят Личкана в целия си блясък на Лаута (СНИМКА)
Без категория Спорт Важно

Ъндърграунд героят Личкана в целия си блясък на Лаута (СНИМКА)

Емблематичният ъндърграунд герой от Пловдив Ангел Личканов най-после се появи на обществено място, а Plovdiv-Press не пропусна момента и го запечата. Известният с прякора си Личкана здравеняк избягваше показност и след излизането си от затвора преди време предпочиташе да стои в сянка. Вчера обаче той седна в ложите на стадион „Локомотив“, за да гледа на живо дербито Локо-Ботев.

Гравитиращият навремето около страховитата групировка ВИС Ангел Личканов е голям фен на „смърфовете“, още преди Георги Илиев-Главния да влезе във владение на „Лаута“ и да донесе първа титла в историята на „черно-белия“ клуб.

Личкана вече мина 50-ака, но годините хич не му личат. Вижда се, че поддържа перфектна форма, а на мускулатурата му могат да завиждат и 20-годипни фитнес маниаци. Както обикновено – антуражът на Ангел е впечатляващ. Около него се движат постоянно 2-3 яки бабанки. Разликата с едно време е, че тогава Личана бе пазен поне от дузина.

Усмивката на Личкана вчера не слезе от лицето му и за миг. Единственото, което не му хареса е, че Локото изпусна да бие. След срещата той се спря да поговори с няколко човека. Един от тях бе полицай на висока позиция в пловдивската полиция. Двамата дори си размениха телефонните номера. Интересно е защо известен крими-герой, какъвто е Личкана, има толкова близки връзки с униформени с пагон.

Припомняме, че Личканов на два пъти попада зад решетките. В първия случай той излежа около 6 годинишна присъда заради доказан рекет на бизнесмен. Малко след като изтърпя наказанието си буйният нрав на Личкана пак се изяви. Той тегли бой на дръзнал да му направи забележка за неправилно паркиране зъболекар. Освен че ошамари доктора, Личкана наби и неговата спътница в колата. После в съда той сътвори същински цирк, в който твърдеше, че е нарочен и действията му не са неюо особено. Въпреки воплите му обаче пак отнесе кратко лишаване от свобода.

Към момента рецидивистът гради нов имидж и твърди, че никой не бива да се плаши от него. На „Лаута“ това си пролича и е повече от ясно, че лютият някога Личканов вече е нов човек.

Гардовете му обаче не са толкова благонастроени. Те гледаха лошо, щом усетиха, че репортер на Plovdiv-Press снима техния бос. Ето защо набързо му подсказаха да се качва в лъскавия джип Мерцедес и отпрашиха в неизвестна посока. За отбелязване е, че лично Личкана управляваше колата.

 

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!