Начало » Само в Plovdiv-Press! Стоян Терата е пострадалият ултрас, контактен е
Ботев Локо Пловдив Спорт Спорт Важно

Само в Plovdiv-Press! Стоян Терата е пострадалият ултрас, контактен е

Plovdiv-Press разбра кой е пострадалият фен на Локомотив, който е в най-тежко състояние след кървавия екшън миналата нощ до заведение „Златната рибка“ в Кършияка. Това е Стоян Терата, който е сред лидерите на „черно-бялата“ агитка от доста време.

35-годишният мъж е в УМБАЛ „Свети Георги“ и към момента е контактен. Все още е под постоянно лекарско наблюдение, защото опасността за живота му не е напълно отминала. Информациите в различни сайтове, че той е в кома не отговарят на действителността, научихме от негови приятели.

Стоян живее в кв. „Гагарин“ и член на една от фен-фракциите на Локо – Gott Mit Uns. Има дете на 4 годинки. Снощи той е бил млатен с тръба в главата, ребрата и краката. Други двама ултраси на „черно-белите“ също са минали през спешното, но вече са добре и са по домовете си.

Фенклубът на Локомотив пусна остра декларация, в която осъди нападението, осъществено, според тях, от въоръжени фенове на Ботев. В написаното обаче има и неща, които не отговарят на истината и Plovdiv-Press държи да го отбележи, макар че по-долу публикуваме позицията 1:1.

В яростта си ултрасите на Локо пишат, че бултрасите са атакували в числено превъзходство. Това не е вярно, по думите на свидетели от близките кръчми (там са няколко). Освен това локомотивците са провокирали ботевистите с песни и спрей-надписи. Естествено, това не оправдава „жълто-черните“ привърженици, които са се впуснали в зверско меле. Даже напротив. Дано органите на реда си свършат работата, защото иначе ще последва вендета, каквато вече се готви.

ЕТО КАКВО НАПИСАХА ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКОМОТИВ:

Фенклуб Локомотив изразява възмущението си от снощната криминална проява на група дрогирани и в очевадно нетрезво състояние криминални субекти, привърженици на жалко подобие на клуб от покрайнините на град Пловдив.

След предварителна подготовка и причакване в късните часове на вечерта група жълто-кафяви наркомани атакува с железни тръби малка група привърженици, които се прибират след мача в София. В резултат на тези предумишлени действия един човек, съпруг и баща, е с опасност за живота, а други двама са ранени.

Присъщо на страхливата душа на подлеца е да напада от засада, под прикритието на нощта и с нереципрочно въоръжение. За нас не е изненада, че тези престъпници са извършили опит за предумишлено убийство по този начин.

Надяваме се, че органите на МВР ще направят необходимото, за да могат извършителите на това криминално деяние да бъдат наказани и понесат силата на закона.

 

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!