Начало » Телефонът на палача Ставров и жена му бомбардирани от бултраси
Ботев Спорт Спорт Важно

Телефонът на палача Ставров и жена му бомбардирани от бултраси

Палачът на Ботев Станислав Ставров бе псуван, плют и физически нападан след мача между Славия и Ботев, който „белите“ спечелиха с 1:0 – благодарение единствено на наведения пред Младен Михалев-Маджо и Венци Стефанов свирчо. Атаката към съдията от Велико Търново бе от играчи, служебни лица и щаба на „канарчетата“. И му беше малко…

Футболистите на Ботев плачеха и беснееха след срещата. Йордан Терзиев се разрида като дете, сълзи имаше и в очите на останалите му съотборници. Те не пестяха обиди към Ставров докато крачеха към клубния рейс, но не искаха да коментират мача и това е разбираемо.

Смешният свирчо обаче няма да се размине само с това. За него мъките тепърва предстоят. Преди малко телефонният му номер цъфна във Фейсбук. Бе публикуван от страницата на BULTRAS. GSM-ът на жена му също вече е обществено достояние.

Клетвите по адрес на арбитъра и помощниците му във Фейса са невъобразими. Бултрасите не могат да си намерят място от гняв. Истината е, че изтерзаните и без това запалянковци на Ботев не заслужаваха подобна гавра. Някой прати Ставров, за да закопае Ботев. И той се справи чудесно.

Какво обаче ще се случи в следващите дни – не се знае. Всичко е възможно. Порицание и наказание от Съдийската комисия (ръководена от друг душманин на Ботев – Йордан Сталев) към рефера няма изобщо да укротят бултрасите…

 

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!