Начало » (СНИМКА) Звезда на Ботев паркира БМВ като цар на Пловдив
Автомобили Ботев Случка на деня Спорт

(СНИМКА) Звезда на Ботев паркира БМВ като цар на Пловдив

Завърналият се наскоро в Ботев Филип Филипов не се съобразява със законите по пътищата, видя фотооко на Plovdiv-Press днес. Десният бек на „канарчетата“ е твърд титуляр при Ники Киров, откакто напусна кипърския Еносис (Паралимни). Във вторник именно Филипов подаде майсторски към Диого Кампос, който заби почетното попадение срещу Лудогорец.

Явно обаче Филип не смята за нужно да спазва правилата, нищо че известна личност и действията му служат за пример. В час пик днес той безцеремонно гарира лъскавото си БМВ на централната ул. „Васил Левски“ до „Хепи“-то. Стори го в лявата част на еднопосочната улица, а вдясно имаше други спрени (позволено) автомобили, което неимоверно затрудни и без това натоварения трафик. После Филипов най-спокойно излезе от МПС-то си и се насочи към близка аптека. Единственото, което може да извини защитника на Ботев е, ако малкият му син се е нуждаел спешно от лекарство. Макар че и това не може да е причина да паркираш, така че колата ти да представлява непосредствена опасност за ПТП.

Интересно за отбелязване е, че БМВ-то на Филип Филипов е с ловешка регистрация (ОВ), а не с пловдивска. Това вероятно е така, защото той е родом именно от града на люляците. Plovdiv-Press и в бъдеще ще следи за авто-изцепки на звездите от пловдивските клубове и когато засече издънка – ще Ви запознаваме с нея моментално.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!