Начало » Снежна драма вледени Локо в София, Муса Мохамед извън сметките за Дербито
Важно Локо Спорт

Снежна драма вледени Локо в София, Муса Мохамед извън сметките за Дербито

Локомотив загуби 2 точки в последната секунда в мача срещу Славия в София. „Черно-белите“ водеха до 95-ата минута, но буквално в последната секунда „белите“ изтръгнаха реми за 1:1. Освен това един от най-добрите играчи на „смърфовете“ – Муса Мохамед получи червен картон и е аут от дербито срещу Ботев в четвъртък.

На заснежения Национален стадион Локо показа голямо желание за игра и поведе рано – в 6-ата минута. Капитанът Веселин Марчев проби чудесно по дясното крило и подаде хитро към нахлуващия Димо Бакалов. Последният нямаше как да сгреши и от упор насочи топката в мрежата зад Стергиакис.

После момчетата на Бруно Акрапович умно продължиха да натискат и да си подават умело кълбото. На 2-3 пъти Локо можеше да забие второ попадение и да притисне Славия до стената.

Вместо това домакините се окопитиха и след 25-ата минута почнаха все по-смело да поглеждат към Илко Пиргов. До почивката обаче Славия не сътвори нещо опасно.

През втората част настана истински ад за Локомотив. Снежната драма се оказа с неприятна развръзка. Първо в началото на полувремето Муса Мохамед получи директен червен картон. Той извърши фаул срещу откъсващ се опонент и бе пратен преждевременно под душовете. Жертвата е изключително свидна, защото бекът е сред най-класните футболисти на Лаута и мно го ще лиспва срещу Ботев.

Последва масиран натиск на Славия, който наложи максимално изразходване на енергия за играчите в черно-бяло райе.

Трилърът настъпи в последния възможен миг. Локомотив имаше прекрасен шанс да вкара при контра в продълженията, но пропусна. Така се стигна до финална атака на Славия в 95-ата минута. При нея резервата Янис Карабельов с глава шокира Локо и около 70 гостуващи фена.

Попадението дойде извън постановените 4 допълнителни минути, което още повече вгорчи живота на Локо.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!