Начало » Левскари нарязаха гумите на пловдивски коли в столицата
Ботев Крими Пловдив Спорт

Левскари нарязаха гумите на пловдивски коли в столицата

Животински акт от страна на фенове на Левски вбеси десетки пловдивчани, алармираха Plovdiv-Press бултраси. „Сините“ ултраси са оправдали прозвището си „говеда“ като са нарязали с нож гумите на десетки коли с пловдивски регистрации. Автомобилите са били паркирани в уж охраняема зона край стадион „Георги Аспарухов“ в София. Въпреки това злобната атака над МПС-ата се е състояла и след мача Левски-Ботев шофьори са установили, че превозните им средства са били обект на атентат.

Вандалщина срещу пловдивски коли е имало и на друга точка в столицата. Преди дербито сериозна група бултраси се е събрала в заведения на ул „Черковна“. Гарираните наблизо автомобили също са били нападнати от левскари със спрейове.

Така десетки хора са останали в безизходица в нощна София. Все пак трябва да се отбележи благородната проява на полицаи. Униформени са качвали нарязаните гуми в патрулки и са ги извозвали до денонощни вулканизатори, свидетелстват пред Plovdiv-Press присъствали на случката.

Екшънът, при който фенове на Левски режат гуми на пловдивски коли е рецидив. Същото преживяха част от „жълто-черните“ привърженици и след финала за Купата на България“ миналия май.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!