Начало » Голям ботевист влиза в новия Изпълком на БФС
БГ Футбол Пловдив Спорт Спорт Важно

Голям ботевист влиза в новия Изпълком на БФС

Димитър Георгиев-Аргира ще е сред шефовете на БФС в следващите години. Той е пловдивчанин и е голям фен на Ботев, припомня Plovdiv-Press. Към настоящия момент Аргиров е депутат от БСП, а преди това бе в общинския съвет под тепетата, избран от БЗНС „Александър Стамболийски“.

Димитър Аргиров е в близкото приятелско обкръжение на Борислав Михайлов, който днес смаза конкуренцията и бе преизбран с 463 гласа от общо 504 за нов мандат като президент на БФС. За другите кандидати – Любослав Пенев и Ивайло Дражев бяха пуснати съответно – 36 и 5 бюлетини.

Боби е предложил в новия Изпълком да влезе Аргира и това със сигурност ще се случи. Георгиев рядко пропуска мач на Ботев и има членска карта на „канарчетата“. Освен това почти перманентно е сред официалните лица, които БФС води в чужбина при визитите на националния отбор.

В лицето на Димитър Георгиев Ботев вече има здраво лоби в Изпълкома, което може да повлияе благотворно на „жълто-черните“. Най-малкото съдиите вече ще се замислят преди да „колят ритуално“ най-стария клуб у нас.

Предложенията за нов Изпълком

Йордан Лечков
Михаил Касабов
Атанас Фурнаджиев
Емил Костадинов
Камен Костадинов
Румен Вълков
Венцеслав Стефанов
Кирил Домусчиев
Петър Величков
Панайот Рейзи
Димитър Георгиев (нов член, Комисия по въпросите на децата, младежта и спорта)
Спас Русев (нов член, собственик на Левски)
Михаил Статев (нов член, юрист, член на Апелативна комисия)
Валентин Михов (нов член)

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!