Начало » Букитата не броят героините от Марица за живи (СНИМКА)
Важно ВК Марица Спорт

Букитата не броят героините от Марица за живи (СНИМКА)

Марица посреща утре от 18:30 часа в зала „Колодрум“ силните полякини от Хемик (Полице) в сблъсък от женската Шампионска лига по волейбол. В първия мач в Полша нашите момичета паднаха тежко с 0:3, макар че в 2 от геймовете се държаха напълно равностойно.

Plovdiv-Press си направи труда да проучи как стои въпросът с коефициентите за срещата под тепетата. Осреднената ставка в няколко от големите онлайн букмейкърски къщи за загуба на маричанки е под 1,10. Иначе казано – букитата тотално отписват българския първенец и не му дават шанс за краен успех.

По конкретно – в bet365 коефициентът за „жълто-сините“ момичета на Иван Петков е точно 8,00. Запознатите са наясно какво значи това – пълен аутсайдер. В същото време за победа на гостенките може да се залага на 1,062. Тоест – при заложени 100 лева, печалбата би била мижавите 6 лева и 20 стотинки.

Оше по-фрапантно е положението, ако човек иска да се пробва на точен резултат. Чиста победа с 3-0 за българките се оценява на 29,00, а 3-1 – с 21,00. За справка успех с 3-0 гейма за Хемик е скромните 1,72 и изглежда най-вероятен резултат, според букитата.

Причините за минималните шансове на Марица са ясни. Дотук в най-силния турнир в Европа тимът записа само загуби и то категорични. Утре обаче в залата под тепетата ще присъстват поне 2-3 хиляди фенове, което е предпоставка маричанки да се мобилизират и да дадат всичко от себе си. Полякините имат слаби страни и със сигурност специалист като Иван Петков ще опита да ги използва.

Предстоящият утре от 18:30 часа мач ще бъде излъчен пряко по телевизия Diema Sport 2 HD, като преди и след срещата между шампионките на България и шампионките на Полша Diema Sport 2 HD ще предложи на зрителите си и 30-минутно студио „Волейбол“.

За тези, които предпочитат да изгледат двубоя в интернет, тази възможност предлага спортната онлайн телевизия LAOLA1.tv. Тя ще июлъчва директна картина от зала ‘Колодрум“.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!