Начало » Биха шута на Маслара от Лаута след пиянски изцепки и хаос в ДЮШ
Важно Локо Спорт

Биха шута на Маслара от Лаута след пиянски изцепки и хаос в ДЮШ

Иван Маринов-Маслара от днес не е шеф в ДЮШ на Локомотив (Пд). Спецът, който в миналото водеше и представителния тим на „черно-белите“ е бил уволнен, а на негово място е назначен Димитър Палазов.

Комюникето, в което се съобщава, че школата си има нов директор е кратко, но за сметка на това вътре се намират правописни грешки, видя зорко око на Plovdiv-Press. Това обаче е на тема на друг разговор.

По-интересно е, че Маслара бива прогонен от Локото, макар шефовете на клуба доскоро да се тупаха в гърдите, че в ДЮШ се върши страхотна работа. Запознати със случващото се при „смърфовете“ са категорични, че в последните дни в офисите на „Лаута“ е имало повишаване на тона. Маринов е бил смъмрен заради млади таланти, които на своя воля напуснаха Локомотив, за да се присъединят към други отбори. Голямата болка са няколкото играчи, които предпочетоха да продължат развитието си в кръвния враг Ботев.

Припомняме, че миналата седмица от фенската организация в чужбина „World Wide Locos“ пуснаха кърваво писмо. В него босът Христо Крушарски бива попилян, а доверието към него – снето. Именно хасосът в ДЮШ беше посочен в декларацията като основния проблем в „черно-белия“ клуб.

Plovdiv-Press узна още, че Иван Маринов отдавна е бил на трупчета в Локо. Още преди година кюстендилецът навреди сериозно на имиджа на клуба, защото се замеси в грозен скандал. Организаторите на най-мащабния турнир у нас за деца и юноши – „Балканика Къп“ го обвиниха в пиянски изцепки. Според тях Маслара е подкарвал чашките от ранни зори, а критиките му към турнира тогава са били неоснователни.

Случаят набра популярност, но след няколко дни Маслара реши да се извини и нещата се потулиха. Въпреки това реномето на Маринов пострада и оттогава той е на мушката на отговорни фактори. Чашата е преляла с текучеството към Ботев и така Маслара си е събрал багажа.

ЕТО КАКВО НАПИСАХА В ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ НА ЛОКОМОТИВ:

Димитър Палазов е новия директор на детско-юношеската школа на ПФК Локомотив Пловдив. Той заменя на поста освободения Иван Маринов и от днес ще отговаря за работата в „черно-бялата“ академия.

Новият директор има богат опит както в работата с подрастващите „черно-бели“ таланти, така и в треньорската професия като цяло. Специализирал е в детско-юношеските школи на Аякс, Ювентус и Емполи.

ПФК Локомотив пожелава успех на Димитър Палазов като директор на ДЮШ Локомотив

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!