Начало » Балтанов избесня след каруцарски псувни, рейсът на Ботев под обсада
Ботев Важно Локо Спорт

Балтанов избесня след каруцарски псувни, рейсът на Ботев под обсада

Капитанът на Ботев Лъчезар Балтанов бе атакуван вербално от фенове на Локо след Битката за Пловдив, видя и засне репортер на Plovdiv-Press Лидерът на „канарчетата“ съвсем спокойно се прибираше към клубния автобус, когато няколко запалянковци на „смърфовете“ го обсипаха с цветущи псувни, които по обяснима причина няма да цитираме.

Балтанов се ядоса на грозната словена канонада и отвърна с реплика. Това отключи нова порция каруцарски псувни към него. Феновете дори заплашително тръгнаха към Лъчезар, който се спря и показа, че изобщо не е респектиран от тях.

Необяснимо е защо полицаите допуснаха случката, която за щастие се размина само със закани. Органите на реда се сетиха, че са на „Лаута“, за да опазват обществения ред едва, когато положението стана свръх напечено.

Шофьорът на рейса на Ботев се солидаризира с капитана и слезе от возилото, заставайки с тяло пред Балтанов. Няколко други служители на носителите на Купата на България също скочиха да защитават своя човек.

Екшънът продължи няколко минути, в които фен на Локо дори препречи с джипа си пътя на рейса. Все пак униформените служители се погрижиха напрежението да се уталожи и ботевистите напуснаха стадион „Локомотив“ без допълнителни ексцесии. За целта кордонът с патрулни коли беше внушителен.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!