Начало » Арестуваха Хубчев на Лаута
Ботев Важно Локо Спорт

Арестуваха Хубчев на Лаута

Националният селекционер на България Петър Хубчев изживя неприятни 5-6 минути на стадион „Локомотив“. Той и помощникът му Левон Апкарян изгледаха от ложите Битката за Пловдив. Веднага след края на мача те се изстреляха като ракети, за да избегнат навалицата. Да, ама не!

2 бабанки от наетата за охрана фирма на „Лаута“ спряха всички, докато футболистите и служебните лица не се приберят по съблекалните. А това се проточи. Гардовете не се впечатлиха от призивите на ВИП-персони Петър Хубчев поне да бъде пуснат да си ходи. „Това е националният селекционер на България, откъде падате, че не го познавате“, викаха хората. „Знаем кой е, но правилата са си правила“, отсече здравенякът, който бе препречил пътя на Хубси и Апкарян.

Като немски възпитаник Хубчев чинно изтърпя няколко минутки, дори намери време да се посмее на шегите на Гочо Василев и Динко Дерменджиев. Двете икони на Локо и Ботев забавляваха тълпата със спомени за „едно време, когато футболът беше страст, а не юруш на маслините“, както е сега.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!