Начало » 25 минути водна топка между Ботев и Ботев (Вр), БФС с тежък удар по канарите
Ботев Спорт Спорт Важно

25 минути водна топка между Ботев и Ботев (Вр), БФС с тежък удар по канарите

Днешната контрола на Ботев срещу съименика от Враца не се доигра. Причината бе, че на терена в Коматево се изсипа проливен дъжд, който покри тревата. Локвите не позволяваха на топката да се движи нормално и двата щаба прецениха, че няма смисъл да мъчат играчите.

Проверката продължи само около 25 минути, а в тях „канарчетата“ бяха агресивни. Малко преди да бъде прекратен мача Диого Кампос вкара за 1:0, но това бе всичко по-интересно.

Освен проваления спаринг с Ботев (Враца), феновете на Ботев бяха попарени и с друга лоша вест. Оказа се, че „умните глави“ в БФС са пратили писмо, в което заповядват първите няколко реда на стадиона в Коматево да бъдат затворени за запалянковци. Това условие трябва да бъде изпълнено още за първия домакински мач на „жълто-черните“. Той е на 21 юли срещу Левски. БФС иска чрез затварянето на тази част от стадиона да си гарантира по-малко ексцесии по време на двубоите в крайния квартал на Пловдив.

От Ботев ще изпълнят бързо предписанието и тези дни ще заварят подстъпите към въпросния участък, за да не влизат там бултраси. Така капацитетът на базата в Коматево ще падне още и ще бъде под 3000 души.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!