Начало » Ядосаният бос на Марица предложи БФС да се премести на морето
Марица Спорт Спорт Важно

Ядосаният бос на Марица предложи БФС да се премести на морето

Президентът на “Марица” Христо Христов изказа остро мнение във връзка с постоянните съдийски тесли срещу кършияклии и по-специално – на дербито срещу директния конкурент за влизане във Втора лига – нефтохимик.
“Предполагам, че отново е случайност фактът, че съдията Валентин Станчев ръководи два поредни мача на “Нефтохимик” и то в интервал от няколко дни. Така като бе случайност това, че на мачовете на “Марица” от предишни кръгове се назначаваха едни и същи съдии от бургаски регион. Не смятам, че е нормално длъжностни лица да провеждат телефонни разговори от резервната скамейка по време на футболна среща, пред погледа на четвъртия съдия, а той да не взема никакви мерки. Няма как да сме безучастни към случващото се. Предлагам ЗС на БФС да се премести в Бургас! Нямам претенции към отбора на “Нефтохимик”, те са един от добре подготвените отбори в групата, но нещата които “случайно” се случват няма да бъдат оставени без последствия от наша страна.”

Той коментира и представянето на отбора: “Доволен съм от момчетата и от постигнатото до тук. Вярвам в тях, знам възможностите им. Убеден съм, че ще се изкачим във Втора лига и то с честа игра!”

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!