Начало » Юнайтед подписа договор с алкохолен гигант
Световен Футбол Спорт Спорт Важно

Юнайтед подписа договор с алкохолен гигант

Manchester United teammates Sergio Romero, Antonio Valencia and Chris Smalling (L-R) raise a glass to the new partnership between Chivas and Manchester United during a film shoot in July in Los Angeles, United States. The film was released to announce Chivas as the "Official Global Spirits Partner" of Manchester United.

Рекордьорът по титли във Висшата лига Манчестър Юнайтед привлече пореден корпоративен партньор, след като подписа договор с известен производител на алкохол – Чивас Регал. Параметри по договора не бяха разкрити от двете страни, но от Юнайтед казаха само, че сделката е за няколко години.

Компанията за алкохол е сред най-големите производители на скоч (шотландско уиски) в света. Тя ще предлага своите питиета във ВИП зоната на стадион „Олд Трафорд“ на зрителите, които имат специални места в боксовете. Също така логото й ще присъства на рекламните пана на стадиона на „червените дяволи“.

„Нормално е за клуб от ранга на Юнайтед да продължава да привлича най-големите марки в света. Както ние, така и Чивас Регал е компания, която е позната по целия свят, така че сме много доволни, че ще бъдем партньори“, съобщи един от директорите в клуба Ричард Арнолд.

Макар да не са печелили титлата от пет години, „червените дяволи“ продължават да бъдат един от клубовете с най-големи приходи от спонсори. Юнайтед е получил 202 милиона долара през последната година от своите спонсори, като единствено Барселона е пред 20-кратните шампиони на Англия по този показател (247 милиона).

Наскоро Манчестър Юнайтед подписа договор и с компания за домашно обзавеждане. Тя ще постави своето лого на ръкавите на екипите.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!