Начало » Ще осветлим скандални неща, заканиха се бултрасите към ретро мутри
Ботев Спорт Спорт Важно

Ще осветлим скандални неща, заканиха се бултрасите към ретро мутри

Поредната си декларация преди съдбоносния реванш от полуфиналите в турнира за Купата на България пуснаха бултрасите. Само отбелязваме факта, че феновете са използвали за илюстрация към текста снимка на настоящия шеф на съдиите – пловдивчанинът Йордан Сталев.

ЕТО КАКВО НАПИСАХА БУЛТРАС:

Скъпи ботевисти,

безкрайно много сме озадачени и отвратени от поредните мръсни игрички в българския футбол, които група мутри разиграват.

Още миналата седмица знаехме кой съдия ще отреди „жребия“ теглен днес. О, изненада, познахме! Още по-лошото е, че същите източници ни посочиха и точно определен сценарии, по който ще протече утрешния мач, а най-лошото е, че имаме и сигнали за заплахи към наши футболисти.

Ранни картони, опити за умишлено контузване на наши футболисти, изгонени ключови футболисти, натиск от мутри върху други, съдия, определен седмица преди жребия – всичко това е част от плана Ботев да не играе финал и ние заставаме зад думите си!

Неуважаеми ретро мутри, поръчкови съдии, длъжностни лица, управници на родния ни футбол, при най-малката нередност утре, организираните привърженици на Ботев Пловдив ще разкрият пред цялата българска, европейска и световна футболна общественост сценария и имената на всички замесени имена, които са до болка познати на родната ни футболна сцена! Хубаво си правете сметката, защото планът ви е вече ясен и никой не може да се подиграва с Ботев и ще гоним престъпниците до дупка.

bultras.com

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!