Начало » Чичо Венци съсипа Левски: Да се прекръстят на Филип Кутев
БГ Футбол Спорт

Чичо Венци съсипа Левски: Да се прекръстят на Филип Кутев

Президентът на Славия – Венцеслав Стефанов се отчете с пореден негативен коментар за феновете на Левски. Чичо Венци, в типичен свойски стил, се изказа остро и даде остроумни идеи.

Ето какво каза босът на „белите“:

„Имах възможност вече да го кажа в интервю, че не намирам поведението на част от феновете на Левски за нормално. Смятам, че и г-н Русев не го намира за нормално. Не говоря за европейско поведение, а за човешко. Не може да намесват покойната ми майка и син. Левски казва, че не може да се оправи с феновете. Дават им една камара пари за хореография. Тогава Левски да се прекръсти на Филип Кутев щом прави толкова красива хореография.

 

В България взимаме някакви чужденци и нищо не става. И аз се наиграх с подобни играчи и затова реших да спра. Славия няма да спира никой футболист. При добра оферта може да се раздели с всеки състезател. През този сезон слабото място на Славия беше защитата. Дори и с тази защита Левски не успя да ни победи. Ако вземем някой опитен футболист, той ще е бранител.

Мачът за Суперкупата с Лудогорец ще е без значение. Затова се надявам двата тима да играят освободено и да се получи празник на феновете. Смятам, че този вариант на шампионата не е най-удачен. Дойдоха тук някакви да ни дават акъл. Ние сами може да си направим шампионата. Най-добре е в Първа лига да участват 16 отбора и да играем по два пъти, както си беше. Не търся подкрепа, просто изразявам мнението си. Има отбори, които в момента не играят за нищо. Славия спечели Купата на България благодарение на това, че игра с Левски“, коментира в типичния си стил Стефанов.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!