Начало » Чико с лошо предчувствие, на Лаута със забрана да говорят
БГ Футбол Важно Спорт Спорт Важно

Чико с лошо предчувствие, на Лаута със забрана да говорят

Легенда №1 в историята на Ботев Динко Дерменджиев обясни пред Plovdiv-Press, че има лошо предчувствие преди Битката за Пловдив. Чико разкри, че дори се колебае дали да присъства в Коматево на мача и ще реши това в последния момент.

„Личи си, че Ботев изпитва затруднения заради лимитирания избор на състава. Николай Киров обаче е добър треньор и до момента се справя със ситуацията. Не съм убеден, че тимът ще бие, макар че е фаворит. Даже смятам, че може да загубим насред Коматево, което ще бъде болезнено. За пръв път от доста години дори се чудя дали да ходя на дербито. Все пак едва ли ще устоя на изкушението и ще се отида да стискам палци на Ботев на живо. Локомотив не показва израстване от миналия сезон, но е на едно прилично ниво. В Ботев пък, според мен, има отстъпление и това ме притеснява“, каза за Plovdiv-Press Дерменджиев.

Потърсихме и глас от Лаута. Почетният президент на „черно-белите“ – Христо Бонев ни разясни, че в клуба има издадена директива за мълчание. В Локо не само не продумват, а и се бяха покрили тотално. Треньорът Бруно Акрапович бе засекретил заниманията и запази в тайна тактиката за Коматево. Играчите на отбора също имаха забрана да говорят, а единственото изключение бе за капитана Бирсент Карагерен, който каза няколко думи пред софийска медия, която държи правата за излъчване на срещите в Първа лига.

Любопитното е, че наставниците и на Ботев и на Локомотив не дадоха традиционната си пресконференция преди Битката за Пловдив. Ники Киров говори само пред клубния сайт и си спести въпроси от журналисти, а Бруно Акрапович не уважи обществеността с нищо и предпочете да не обелва дума.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!