Начало » „Червена“ офанзива към Неделев преди ЦСКА-Ботев
Ботев Спорт

„Червена“ офанзива към Неделев преди ЦСКА-Ботев

Фен-фракцията на ЦСКА в Разград – Red Legion организира среща с играчите на армейците в националния отбор. На нея присъстваха четиримата представители на отбора в селекцията – Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Станислав Манолев и Кирил Десподов, като привържениците публикуваха в социалната мрежа десетина групови снимки с играчите.

От фенклуба на ЦСКА бяха поканили и още трима футболисти. Двама от тях са бивши футболисти на червените – крилото Спас Делев и вътрешният халф Ивайло Чочев. Третият обаче бе изненадващо име – звездата на Ботев Пд Тодор Неделев. Офанзивният халф е откликнал на поканата от страна на армейските фенове и се снима с част от тях.

Те дори го навиваха в бъдеще да подсили ЦСКА, твърди „Тема спорт“. Неделев често е казвал, че в България би играл само за Ботев, но присъствието му на срещата с фенове на червените бе любопитно събитие.

Интересно е да се отбележи също, че Неделев е отказвал няколко пъти на вечния съперник на армейците Левски. Офанзивният халф беше искан на „Герена“ в началото на 2017-а, а след това и през лятото, но и в двата случая отряза мераците на сините. Той получава предложение от Левски и като юноша, още преди да подпише професионален договор с Ботев Пд, но тогава също отказва.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!