Начало » Чавдар Цветков: Локо няма как да изгради гръбнак! 32-ма играчи са много
Локо Спорт Спорт Важно

Чавдар Цветков: Локо няма как да изгради гръбнак! 32-ма играчи са много

Спортният директор на черно-белите Чавдар Цветков отрече да има конфликт със старши треньора Бруно Акрапович. Отношенията между двамата обаче очевидно не са идеални.

Цветков захапа босненския наставник заради прекалено голямата бройка играчи и постоянно идващите и отиващи си футболисти на проби. „Имаме доста хора. И имената не им знам още. Чакаме и други, тук е нещо страшно – 32-ма футболисти са“, сподели легендата на Славия и Аустрия Виена. За отношенията си с Акрапович и дали се е налагало собственикът Христо Крушарски да ги помирява той каза: „Всичко е наред. Напрежение трябва да има винаги. Такъв е периодът, че се пробват много играчи, но за мен не е нормално да имаме 32-ма души. Така не може да се изгради гръбнак. С 32-ма души не се работи. Един по един ще отпадат“, сподели Цветков пред в-к Тема Спорт.

Относно проблемите с лицензите на хората от щаба на Акрапович – треньора на вратарите Здравко Букарица и асистента на босненеца – Желимир Такич, той заяви: „Засега си имаме треньор на вратарите – Здравко Букарица. Да, той няма нужния лиценз, но днес (б.а. – вчера) си замина за Сърбия, за да си оправя лични документи. Преди време кара курсове два месеца. Утре (б.а. – днес) се прибира. Каза, че си е взел документ, който му позволява да седи на пейката, и октомври вече ще завърши курсовете“, поясни Цветков.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!