Начало » ЦСКА отмъква Белия, вече преговаряли! Да, ама не
Ботев Спорт Спорт Важно

ЦСКА отмъква Белия, вече преговаряли! Да, ама не

ЦСКА обсъжда имената на няколко специалисти, които да застанат начело на новия сезон, а според информация на сайта topsport желанието на ръководството е да назначи българин.

Любопитното е, че сред родните специалисти вариант №1 е треньорът на Ботев Николай Киров-Белия. С него тепърва ще се водят официални разговори, но наставникът на „канарчетата“ вече е запознат с интереса от страна на тима от „Българска армия“.

Под ръководството на Киров Ботев спечели Купата и Суперкупата на България и направи повече от приличен рейд в евротурнирите миналото лято, въпреки постоянните финансови неуредици в клуба. Отборът му играе приятен за окото футбол, а и обстановката в родния футбол му е добре позната.

До края на настоящия шампионат, който завършва на 20 май ще стане ясно дали двете страни ще стигнат до консенсус. Киров има договор с „канарчетата“ до 2020 година, така че ще са нужни и допълнителни споразумения на ниво клуб-клуб.

План „Б“ за „червените“ е чуждестранен специалист. Твърди се, че единият от тях е настоящият треньор на Цървена Звезда – новина, която обаче по-скоро е в сферата на добрите пожелания.

Това е статията, кояо пусна topsport. Plovdiv-Press обаче се свърза с отговорен фактор в ЦСКА, който категорично отрече тиражираното инфо. „няма нищо такова, това са свободни съчинения. Целим се в треньор от Сърбия, но ако с него не се разберем, то усилията ни няма да са насочени към Николай Киров.“, каза нашият източник от кухнята на Армията.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!