Начало » ЦСКА вдигна завесата около юбилея на 5 май
БГ Футбол Спорт Важно

ЦСКА вдигна завесата около юбилея на 5 май

Ръководството на ЦСКА подготвя много изненади за феновете по случай 70-годишния юбилей на клуба на 5 май.

Подробности за организацията бяха разкрити от спортния директор Пламен Марков на пресконференция, която  беше излъчена на живо в CSKA.BG и в официалната страница на ЦСКА във фейсбук. На пресконференцията присъстваха и почетният президент Димитър Пенев, председателят на ОСК ЦСКА Георги Калчев, главният скаут на клуба Велизар Димитров и Кирил Десподов.

70-годишнината на ЦСКА ще бъде част от инициативата София – Европейска столица на спорта 2018.

Лимитирана серия от 1948 юбилейни фланелки ще бъдат пуснати в продажба утре (31 март), цената им е 35 лева и ще се продават във фен магазина и офиса на администрацията от 14:00 часа до началото на мача с Ботев Пд в 20:00. Фланелките са изработени по подобие на първите в историята на клуба и на тях е поставена емблемата, която тимът ни носи през 1949 година с надпис ЦДНВ.

Със същите фланелки ЦСКА ще изиграе мача срещу Лудогорец на 5 май, който ще започне в 20:00 часа.

Празненствата ще започнат в 10:00 часа на 5 май. Планувани са разнообразни забавления за феновете, а на тържеството ще бъдат поканени легенди и настоящи състезатели и треньори от различните видове спортове на ЦСКА.

Ще се проведе турнир по мини футбол на „Армията“ с фенове и бивши играчи на клуба.

В 18:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“ ще започне официалната церемония. Специални плакети за своя принос към развитието на различните видове спорт ще получат легендарните състезатели на клубовете. Зрителите по трибуните ще могат да се насладят и на специално шоу, което остава изненада.

Фен клуб „Сектор Г“ подготвя поредната си невероятна хореография, в която ще се включат привържениците от всички сектори на стадиона.

В 19:15 входовете на стадиона ще бъдат затворени.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!