Начало » Цветя и рози! Борисов привика Ганчев, Домусчиев и Божков, обещаха феърплей
Спорт Спорт Важно

Цветя и рози! Борисов привика Ганчев, Домусчиев и Божков, обещаха феърплей

Премиерът Бойко Борисов се срещна днес с босовете на футболните грандове, които са и сред водещите бизнесмени у нас. Иде реч за собствениците на Лудогорец – Георги Домусчиев, на ЦСКА – Гриша Ганчев и на Левски – Васил Божков. Първите двама (най-вече братът на Георги – Кирил Домусичев) трудно се дишат и често през годините са си разменяли нецензурни декларации. Отношенията Ганчев-Божков също бяха изхладнели след драмите около фалита на автентичното дружество ПФК ЦСКА АД.

Още-по интригуващо е, че пловдивските Ботев и Локо са игнорирани и техни представители в МС не е имало!

Любопитното е, че на срещата при министър-председателя бяха още главният прокурор Сотир Цацаров и най-разпознаваемият му замстник -Иван Гешев. Там бе и шефът на БФС – Борислав Михайлов, както и вътрешният министър – Младен Маринов.

След соарето се разбра, че е било решено на порочните практики в родния футбол веднъж завинаги да бъде сложен край. Босовете са дали мъжката си дума да не притискат съдии, да не уговарят мачове, да не вадят пачки под масата. Очакванията са това да повлияе позитивно и нивото на играта да се подобри.

Информациите за разбирателството обаче са и стряскащи, защото са директно признание за това, че в миналото нещата са се решавали извън терена. Остава да видим колко важи думата на Ганчев, Божков, Домусчиев и пионката им Боби Михайлов…

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!