Начало » Цвети Пиронкова в Несебър: Романтика, дълбоко деколте и бебе Алекс (СНИМКА)
Спорт Спорт Важно Тенис Технологии

Цвети Пиронкова в Несебър: Романтика, дълбоко деколте и бебе Алекс (СНИМКА)

Борис ВЕЛЕВ

Пловдивската гордост на тениса – Цветана Пиронкова кара ваканция в Несебър, наслаждавайки се на хубавото време на морето. В предишната си почивка Цвети се оплака, че я е преследвал дъжд. Сега обаче всичко е тип-топ.

Това личи от снимки, които чаровната Пиронкова пусна в своя Инстаграм профил. На фотосите се вижда, че Цвети вече си е върнала перфектната форма, отпреди да забременее и роди Александър. Естествено, бебокът е с мама на морето.

На една от снимките цветето на пловдивския тенис мокри сънищата на своите последователи от мъжки пол. Тя се е разположила удобно на стол, пие кафе, а циците и са толкова напращели, че всеки момент ще изскочат от дълбокото деколте.

На друг от фотосите Цвети държи сина си, така че  у показва морския бряг. И този път бивша ракета №1 на България умишлено крие лицето на Алекс.

Любопитното е, че на снимките липсва съпругът на Пиронкова, вероятно обаче той е зад кадър – някой трябва да натиска копчето…

Постовете на Цветана в социалната мрежа са от вчера, а днес те вече са харесани и коментирани от десетки хиляди нейни фенове./Plovdiv-Press.bg

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!