Начало » Цанко Стоичков с неочакван удар по великия си брат (ФОТОФАКТ)
Спорт Спорт Важно Спортни страсти

Цанко Стоичков с неочакван удар по великия си брат (ФОТОФАКТ)

Братът на Христо Стоичков – Цанко, стори нещо напълно неочаквано, което няма как да се хареса на Камата, даже напротив. Той се щракна усмихнат и прегърнат с Борислав Михайлов и публикува фотоса на стената си във Фейса, видя зорко око на Plovdiv-Press.bg. Тези действия на Цанко са меко казано необмислени, защото на всички е известна неприязънта, която Ицо таи към шефа на БФС.

Враждата между съотборниците от Златното поколение се зароди по времето, когато Стоичков беше треньор на Литекс. Тогава след няколко съдийски тесли Камата побесня и изсипа в свойски стил водопад от обиди към Боби. В интерес на истината – Михайлов се държа доста по-обрано и не отвърна с толкова тежки епитети.

Факт е обаче, че Христо Стоичков и Борислав Михайлов „не се дишат“. Ето защо е трудно да се проумее как братът на легендата си позволява подобен акт. Явно Цанко първо действа, а после мисли, което нищо чудно да се отрази негативно на отношенията с известния му батко.

За това свидетелстват и коментарите във Фейсбука на Цанко на неговите приятели. Те не одобряват снимката и го изразяват красноречиво.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!