Начало » Хубчев иска Неделев на всяка цена след продажбата на Мариани
Пловдив Спорт Спорт Важно

Хубчев иска Неделев на всяка цена след продажбата на Мариани

Ръководството на Левски изчаква финализирането на продажбата на своята звезда Давиде Мариани в Дубай, за да започне търсенето на негов заместник. „Сините“ ще получат около 3 млн. лева за швейцареца, като част от сумата ще бъде инвестирана в намирането на качествен плеймейкър.

На тази позиция в момента Петър Хубчев разполага с Франко Мазурек. На аржентинеца се възлагат големи надежди, тъй като дойде със статута на един от най-добрите чужденци в първенството на Гърция. Той обаче е доста изостанал в кондиционно състояние, което, на този етап, му пречи да покаже истинските си възможности.

Един от вариантите за заместник на Мариани е Тодор Неделев от Ботев (Пловдив), твърди топспорт. „Сините“ искаха халфа по-рано през лятото, но тогава до сделка не се стигна. Известно е, че Хубчев е голям привърженик на офанзивния футболист и иска да го има в състава си. Сега от „Герена“ смятат отново да се опитат да убедят полузащитника да облече синия екип. Самият футболист, въпреки че се изказа доста ласково за треньора на Ботев Желко Петрович, е останал разочарован от селекцията на „канарчетата“. Това, че през тази кампания отборът трудно ще се пребори за нещо значимо, може да го накара да приеме оферта от Левски.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!