Начало » Феновете разграбиха билетите за Дербито! Самуилов обмисля поява
Ботев Спорт Спорт Важно

Феновете разграбиха билетите за Дербито! Самуилов обмисля поява

Билетите за Дербито на Пловдив между Ботев и Локомотив свършиха. Пропуските за най-хубавите места са се продавали до днес в 14:50 часа. За Централната трибуна, побираща над 2000 души ценните хартийки са били разграбени най-бързо. Оттам видимостта към случващото се на терена е най-добра. Трибуна „Юг“, където стоят най-върлите бултраси, също ще бъде изпълнена до краен предел. Срещу нея се намира секторът за родители с деца. Единствено за него има още малко останали пропуски, но и те до 1-2 часа ще свършат.

В гостуващата клетка пък ще дойдат 350 фенове на „смърфовете“, които ще дерат гърла за Локо. Точно толкова билети отпусна Ботев за „черно-белите“.

В ложите в Коматево също ще е фул. Там се очакват редица известни личности от сферата на спорта, бизнеа, политиката, полицията и шоубизнеса. С най-голямо нетърпение обаче ботевистите чакат да разберат дали на трибуните ще бъде благодетелят и считан за сигурен нов мажоритар в клуба – Георги Самуилов. Петролният бос доскоро е бил в чужбина, но Plovdiv-Press научи, че има голяма вероятност той да се появи.

Собственикът на Локомотив – Христо Крушарски няма да присъства на Битката за Пловдив, защото е ангажиран с бизнес дела в Тбилиси.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!