Начало » Феновете на ЦСКА оферираха Неделев в движение
Ботев Спорт Спорт Важно

Феновете на ЦСКА оферираха Неделев в движение

Звездата на Ботев Тодор Неделев снощи бе бесен след загубата от ЦСКА с 0:1 в Коматево. Той обаче за пореден път изигра слаб мач и дори „блесна“ с няколко несериозни отигравания с петички, които вбесиха бултрасите.

Вероятно за настроението на Тошко повлияха и феновете на ЦСКА. Гостуващата агитка наброяваше 400 души, заели места в предназначената клетка. Ултрасите на столичани използваха срещата, за да се занимават с Неделев, видя и чу човек на ПловдивПрес.

Те не спряха да канят звездата на Ботев да смени клубната си принадлежност и да премине на Армията. „Айде, Тоше, идвай в ЦСКА, стига си стоял на село“ и „Приемай офертата и пристигай в София, ние сме №1“, гласяха част от подмятанията на феновете към Неделев, когато се приблежеше до тях.

Явно цесекарите бъркат Пловдив с село, което отдаваме на липсата им на култура и на яда им. Това, че са №1 също няма как да е вярно, защото 10 години не са ставали шампиони, а освен това на Армията много рядко събират над 1000-2000 души на мач. За ловешко-етрополската им закалка пък няма да повдигаме въпрос, тя е ясна на всички…

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!