Начало » Уембли изпрати легендата Рууни свръхемоционално
Световен Футбол Спорт Спорт Важно

Уембли изпрати легендата Рууни свръхемоционално

Уейн Руни обяви, че няма да забрави последното си участие за Англия. Снощи той се появи от пейката и записа 120-и мач за Трите Лъва, като бе изпратен подобаващо от феновете на „Уембли“.

Англичаните победиха САЩ с 3:0 в контрола и въпреки че ветеранът не успя да се разпише прие случилото се много емоционално и бе силно развълнуван след двубоя.

„Да бъда на „Уембли“, пред нашите фенове, които бяха страхотни и ме посрещнаха невероятно, е момент, който дълго ще помня. Това се случва за първи път и се надявам, че следващите години и други играчи ще изпитат това, което изпитах аз и ще бъдат почетени за кариерата си в националния отбор“ заяви Руни.

„Беше страхотно да съм с момчетата през тези дни. За съжаление не успях да вкарам, но въпреки това тимът игра отлично и това е прекрасен начин да завърша кариерата си за националния отбор“ добави той.

„Вярвам, че така се показва голямо уважение към тези, които са оставили своя отпечатък в отбора и съм сигурен, че ще се случи отново. Помолих Хари (Кейн) да ми даде наградата и се надявам, че след 10 години аз ще бъда този, който ще му върне жеста“ каза още Руни.

Той  игра на 6 големи турнира с Англия и макар и никога тимът да не успя да прескочи 1/4финалите, той се превърна в най-добрия реализатор за отбора с 53 попадения.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!