Начало » Удължават концесията на Колежа извънредно, с байпас на комисиите
Ботев Спорт Спорт Важно

Удължават концесията на Колежа извънредно, с байпас на комисиите

Удължаването на срока на концесията за ст. „Христо Ботев“ влиза като извънредна точка в дневния ред на утрешната сесия на Общинския съвет, научи Plovdiv-Press. Параметрите на промяната на договора все още не са ясни, но не е редно толкова важни да се обсъждат направо в залата, без да са минали през комисии. Срокът, в който концесионерът трябваше да направи инвестиция от 14,5 млн. лв., изтече на 13 март.

Все пак заседание на старейшините, което да разисква тази тема, е чакано отдавна от феновете на Ботев. Бултрасите от няколко месеца чуват обещания от отговорни фактори, каквито са кметът Иван Тотев и благодетелят на „канарчетата“ Георги Самуилов, но до реални действия за продължаване на замразения строеж на Колежа липсват.

Наскоро градоначалникът изтъкна безумен довод за отлагането на общ брифинг между него и петролния бос. „Счупи ми се телефонът и от 3 дни не мога да се свържа със Самуилов“, оправда се тогава Тотев. По-късно радостно обяви, че GSM-ът е поправен, но забрави да разясни осъществил ли е контакт със собственика на „Инса Ойл“.

Утре Plovdiv-Press своевременно ще уведоми читателите си какво ще решат съветниците около стадион „Ботев“.

 

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!