Начало » Тотев развърза ръцете на Ботев за пари от Фонда чрез подкрепително писмо
Ботев Спорт Спорт Важно

Тотев развърза ръцете на Ботев за пари от Фонда чрез подкрепително писмо

Кметът на Пловдив Иван Тотев изпрати подкрепително писмо до ПФК Ботев, което отваря възможността клубът да кандидатства за финансиране под формата на заем пред Фонда за градско развитие за дострояването на Колежа.

Документът бе издаден на основание на положителното становище на Междинното звено по приоритетна ос 1 по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 година. В него се подчертава, че проектът е в съответствие с приоритетите в Интегрирания план за градско възстановяване и развитие и се изразява принципна подкрепа за финансирането му чрез финансови инструменти по Приоритетна ос 1 на ОПРР.

От ПФК „Ботев“ АД информират, че необходимата техническа документация за извършване на строителството е изготвена, като трябва единствено да бъдат спазени процедурите за осигуряване на финансиране, за да стартира строителният процес.

От ръководството потвърждават твърдото си намерение да изпълнят проект „Реконструкция, основен ремонт и реновиране на трибуните на стадион „Христо Ботев“ в рамките на договорения срок.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!