Начало » Тотев разваля концесията на ст. „Ботев“ до 20 дни?
Ботев Спорт Спорт Важно

Тотев разваля концесията на ст. „Ботев“ до 20 дни?

Кметът на Пловдив Иван Тотев притисна Ботев на днешния си брифинг, предаде репортер на Plovdiv-Press. Градоначалникът в прав текст обяви, че клубът има срок до края на месеца да изясни позицията си за концесията на стадион „Христо Ботев“, в противен случай тя ще бъде развалена от Общината.

„Не съм съвсем наясно дали желанието на ръководството на Ботев да продължат срока за строителството на стадиона е възможно от юридическа гледна точка. Тук трябва да изчакам становището на юристите. Но през декември с г-н Ангел Палийски говорихме за други варианти – за разваляне на концесията“, сподели Иван Тотев. И добави:

„Желанието на Общината е да съдейства на клуба по всякакъв начин. Естествено, това трябва да се случи в рамките на закона. Ако има нова концесия, тепърва ще се прави обхват. В свободни разговори има заявени други намерения – отзад има 7-8 декара общинска земя. Ако до края на март няма решение, единственото, което може да направим, е стартиране на процедура по прекратяване на концесията“, отсече властникът.

От думите му не става ясно точно какво ще се случва и дали терзанията на бултрасите около Колежа ще продължат или напротив – най-после ще има някакво развитие.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!