Начало » Стоичков и Гриша Ганчев се изпокараха след пост във Фейса
БГ Футбол Интервю Мнения Спорт Важно Спортни страсти

Стоичков и Гриша Ганчев се изпокараха след пост във Фейса

Голям скандал по оста Христо Стоичков-Гриша Ганчев (съдружници в ЦСКА-София) разтресе „червена“, а и не само, България. Първо Камата използва ефира на БНТ, за да жегне боса на ЦСКА-София с нападка и потърси отговор.

Реакцията на Стоичков дойде след твърдения на тартора на Сектор Г – Росен Петров-Животното, че той може да има пръст в преминаването на Недялков в „Лудогорец“. Легендата заяви от Москва, където е анализатор на БНТ по време на световното, че от половин година не е чувал защитника.

„Призовавам господин Гриша Ганчев да излезе лично той и да каже дали Христо Стоичков е получавал пари от ЦСКА. И дали Гриша Ганчев е давал пари от името на ЦСКА или негови лични на Христо Стоичков. Чакам по най-бързия начин това да стане, защото ако не стане, значи работата е гнила. Или на някого се плаща да говори по мой адрес, или пак старата песен на нов глас. Всичко хубаво ви пожелавам“, заяви Стоичков пред БНТ от Москва.

Напрежението се зароди часове след обявяването на трансфера на Недялков. Росен Петров-Животното, който ръководи най-влиятелната фенска фракция на ЦСКА – Animals, и който е близък до Ганчев, атакува директно Стоичков с публикация във „Фейсбук“, като го обяви за велик футболист, но малък човек. Публикацията вече е свалена от стената на Петров.

Ганчев пък отвърна на Камата с официална позиция в сайта на тима от Армията, която публикуваме без редакторска намеса:

Уважаеми г-н Стоичков,

Искам да Ви информирам относно розово-бразилската серия, която мъчи Вашето съзнание, а именно, че Вие като акционер в най-големия Български футболен клуб по никакъв начин не сте получавали възнаграждение по простата причина, че в последните години 31-кратният шампион не е раздавал дивиденти. Бъдете сигурен, че в момента, в които се получат такива, ще бъдат разпределени справедливо спрямо участието на всеки един от акционерите в клуба. Бъдете здрав.

Винаги ваш фен!

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!