Начало » Спартак (Пд) с нова емблема, въпреки зов на феновете
Спартак Спорт Спорт Важно

Спартак (Пд) с нова емблема, въпреки зов на феновете

Хората, които са се заели да възраждат Спартак (Пловдив) представиха новата клубна емблема. В нея изцяло са запазени класическите цветове на славния пловдивски тим – синьо, червено и бяло. Емблемата представлява щит, в горната част на който е разположен бял шлем на гладиатор, изписано е името Спартак и годината на създаване 1947.

„Съвсем скоро ще бъде представен и новия клубен уебсайт, от който фенове и медии ще могат да получават информация за случващото се в Спартак“, обясни изпълнителният директор на клуба Тодор Симеонов.

Само преди дни обаче във Фейсбук страницата на феновете на „гладиаторите“ пусна съобщение, в което директно се казва, че промяна на емблемата е недопустима и меко казано – неприемлива. Запалянковците подкрепят всички инициативи на новия бос Динко Миленчев, но не и смяна на логото.

ЕТО КАКВА НАПИСАХА ФЕНОВЕТЕ:

Това е просто недопустимо, емблемата на клуба е лицето пред света. Дано новите собственици се вслушат в нас, защото, ако направят някаква драстична промяна на тази светиня за нашия клуб, това ще е най-голямата им грешка!!! Нов официален сайт, нов стадион, добре, но този клуб е наследник на шампиона Спартак. Промените ли емблемата, вие изтривате имената на Диев и компания. Всички сме с вас за хубавите неща за клуба, но не пипайте емблемата на клуба, а се загледайте в историята и за клубните фланелки.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!