Начало » Смешно решение на СК за Ставров и Арабаджиев
Ботев Спорт Спорт Важно

Смешно решение на СК за Ставров и Арабаджиев

Съдийската комисия продължава да се гаври с Ботев. Наглият й шеф Данчо Ставров явно е решил, че е недосегаем и всичко му е позволено. А не е така…

В съдийската комисия са тотално безочливи и не смятат за нужно да подават оставки и да поемат отговорност за клането срещу най-стария клуб у нас -Ботев. Едва ли бултрасите ще приемат равнодушно решението, което е скандално и касае само пионката Ставров.

От СК поне са категоричи, че решенията на камикадзето Станислав Ставров и неговите помощници са повлияли на крайния изход от мача.

Публикуваме становището без редакторска намеса:

„СК при БФС разгледа ръководството на полуфиналната срещата от Купа България между отборите на ПФК „Славия“ гр.София и ПФК „Ботев“ гр.Пловдив.

От направения анализ се установи, че при ръководенето на поверената среща главният съдия Станислав Ставров и втория асистент съдия Милен Арабаджиев са допуснали явни грешки, с които са повлияли на крайния резултат на срещата. Извършеното оценяване, съгласно правилата на БФС, дава основание на СК при БФС да предприеме всички предписани действия по Правилника за футболното съдийство, в това число спиране на съдийски права.

СК при БФС обръща сериозно внимание на всички съдии да спазват стриктно Правилата на играта.

СК при БФС съблюдава и ще изпълнява стриктно всички предписани процедури и действия, предписани от нормативните документи на БФС“.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!