Начало » Смешно и жалко! Феновете на Лудогорец окрадоха песен на бултрасите
Ботев Спорт Спорт Важно

Смешно и жалко! Феновете на Лудогорец окрадоха песен на бултрасите

Борис ВЕЛЕВ

Снощи Лудогорец се прости с надеждите си за излизане от групата в Лига Европа, след като извъртя постно 0:0 у дома срещу аутсайдера АЕК (Ларнака). Незадоволителната продукция на родния шампион бе наблюдавана на живо на стадиона от срамен брой зрители – едва около 2-3 хиляди. Агитката на гостите от Кипър бе далеч по-гласовита.

Неприятно впечатление направи, че феновете на Лудогорец не се посвениха да „окрадат“ песен на бултрасите. В репертоара си те заложиха на популярна мелодия в Пловдив, но замениха Ботев с Лудогорец в нея. „Лудогорец – един единствен е на света, завинаги ще бъдеш ти в нашите сърца, за тебе…“

Фактът, че разградските запалянковци вече 7 поредни години виждат своя тим на върха, а не са мръднали и на йота от селяндурския си манталитет се доказва точно в подобни ситуации. Не е изненада и, че останалите песни на агитката на „орлите“ са изплагиатствани от други тимове у нас като са заменени само 1-2 думички. Така бъзиците с привържениците на футбола в Делиормана явно са заслужени и те няма на кого да се сърдят.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!