Начало » Скандал на Лаута заради ново попълнение на Ботев
Локо Спорт Спорт Важно

Скандал на Лаута заради ново попълнение на Ботев

Ботев (Пловдив) е отмъкнал първото си зимно попълнение Запро Динев буквално от ръцете на градския съперник Локомотив. Талантливият младок, който е роден през 1999 година, е бил предложен първо на „черно-белите“ от бившия им защитник Георги Петров, който добре познава момчето.

Той е информирал своите хора на „Лаута“, че с екипа на Беласица Динев се откроява значително в двубоите в аматьорския футбол и има качества да играе с успех при професионалистите.

Първоначалната идея е била помощник-треньорът Александър Тунчев и скаутът Ванчо Траянов да гледат момчето на живо. Те обаче са се забавили, а в същото време по други канали талантът е бил препоръчан и на Ботев.

От там реагирали по-бързо и след като Динев пристигна в Коматево, за да играе в контролата с Ботев (Гълъбово) и се заговори, че е одобрен от Николай Киров, от „Лаута“ отново са потърсили Георги Петров с желание да заведе играча при тях.

От ръководството са се скарали на Ванчо Траянов. Петров обаче е бил категоричен, че Запро се е разбрал с „жълто-черните“ и няма връщане назад, твърди в днешния си брой „Меридиан мач“. Днес неговият тригодишен договор се очаква да бъде нотариално заверен и да влезе в сила от утре. До Нова година обаче Запро Динев няма да може да играе за Ботев.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!