Начало » Само в Plovdiv-Press! Белия с джентълменска постъпка в съблекалнята
Ботев Важно Спорт Спорт Важно

Само в Plovdiv-Press! Белия с джентълменска постъпка в съблекалнята

Треньорът на Ботев Николай Киров винаги се е славел като джентълмен. Белия демонстрира това и след победата над Дунав. 20 минути след срещата той се отправи към съблекалнята на гостите, за да ги поздрави и да им пожелае успех в борбата за оцеляване в елита, видя репортер на Plovdiv-Press. Постъпката на Киров не е нещо необичайно за белия свят, но за нашите географски ширини е събитие.

Старшията на „канарчетата“ е пример за подражание и що се касае до скандали, в които се опитват да го забъркват. От няколко дни из медийното пространство се тиражират информации за това, че бившият спортен директор на Ботев Сашо Александров-Кривия мъти главите на шефовете в Коматево и цели да дискредитира Белия. Настоятелните опити да журналистите да изкопчат нещо от Белия по темата срещат един и същ лаконичен отговор: „Не коментирам, имам много работа с отбора и предпочитам да не се разсейвам“.

Агитката на Ботев обаче реши да покаже, че застава твърдо зад Николай Киров, който донесе на „жълто-черните“ Купа и Суперкупа на България. „Криви сметки без кръчмар“ – този казващ всичко транспарант се появи на Южната трибуна в Коматево, където се позиционират най-върлите ултраси.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!