Начало » Рефана и Сашо Трафика зъзнат, пушат, гледат мач и си хортуват (СНИМКИ)
Ботев Спорт Спорт Важно

Рефана и Сашо Трафика зъзнат, пушат, гледат мач и си хортуват (СНИМКИ)

Plovdiv-Press.bg

Двама от известните пловдивски бизнесмени – Ангел Попов-Рефана и Александър Апостолов-Трафика бяха засечени през уикенда от фотооко на Пловдив Прес. Дуото, което отскоро има общи бизнес интереси, бе решило да посети мач на Ботев. „Канарчетата“ посрещнаха Берое в Битката за Тракия, а Рефана и Трафика се бяха позиционирали на централно място на базата в Коматево. Всъщност, за отбелязване е, че опитваха да се скрият от любопитни погледи като не стояха в ложите, а току под ВИП сектора.

Ангел Попов все по-често посещава срещи на Ботев, доскоро бе недолюбван от него отбор. Възпълничкият козметичен бос обаче се изпокара с шефовете на любимото Локо, врътна им финансовото кранче (както за първия състав, така и за ДЮШ) и сега задоволява футболния си глад с „жълто-черна“ продукция.

Рефана е известен като голям фен на Барселона, а фактът, че живее в каталунската столица му позволява, когато е на Иберийския полуостров да се наслаждава на финтовете на Меси и компания на живо. Едва ли на мощния бизнесмен му е станало особено приятно от това, че Ботев разката Берое с 4:1. Причината – той е сред основните спонсори на заралии, дори скамейките на стадиона под Аязмото са брандирани с марката на фирмата, която Попов развива успешно и зад граница.

За успокоението на Рефана се погрижи Сашо Апостолов. Охранителният бос следеше изкъсо как неговите служители се справят със задачите си по опазване на реда преди, по време и след футболното дерби. Намираше и време за раздумка с Ангел Попов. Двамата си хортуваха сладко-сладко. Трафика се беше дегизирал с жълто-черна шапка с помпони, което хич не подхожда на имиджа му на сериозен предприемач.

Рефана пък често дърпаше от бездимни цигари, а всеки гол на Ботев увеличаваше нервността му. За разлика от него – Сащо Трафика подскачаше радостно при попаденията на „канарчетата“ и си тръгна от стадиона доволен от видяното.

 

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!