Начало » Порязаха Роналдо с доказателство за изнасилването в Лас Вегас
Спорт Спорт Важно Спортни страсти

Порязаха Роналдо с доказателство за изнасилването в Лас Вегас

Адвокатите на Майорга показаха извънсъдебното споразумение, с което жертвата получава 375 хиляди долара, за да няма претенции срещу португалеца. В документа ясно личи името на Роналдо, а това засега е най-сериозният коз на обвинението. Това им действие идва като отговор на вчерашните събития, които донякъде успокоиха обстановката около португалеца.

Припомняме, че обвиненията срещу CR7 започнаха да олекват със страшна сила. Оказва се, че в полицията в Лас Вегас не се съхраняват никакви улики срещу португалеца, както и не се пазят и показанията на Майорга, дадени веднага след инцидента през 2009 година. Адвокатът обвини полицията, че не пази като доказателства роклята и долното бельо, които Майорга е носила вечерта, в която твърди, че е била насилена от Роналдо. Стоувъл твърди също, че полицията не е предприела никакви действия срещу Роналдо още през 2009 година, макар американката да е посочила името му. От полицията отричат напълно обвиненията на адвоката.

По времето, когато бе прието оплакването, жертвата не даде на разследващите информация за мястото на инцидента или описание на нападателя. От септември 2018 г. случаят е отворен наново, като детективите ни проверяват предоставената информация“, се казва в съобщение на полицията, разпространено в началото на октомври.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!