Начало » Полицаи на всеки ъгъл в опит да възпрат екшъни между бултраси и Зара бойс
Ботев Спорт Спорт Важно

Полицаи на всеки ъгъл в опит да възпрат екшъни между бултраси и Зара бойс

Борис ВЕЛЕВ, plovdiv-press.bg

Изключително засилени мерки за сигурност са взели органите на реда в Стара Загора преди взривоопасния мач за Купата между Берое и Ботев, който стартира в 19:00 часа и е от осминафинално ниво на турнира. Фотооко на Пловдив Прес засне полицаи на всяка улица в подстъпите към стадиона под Аязмото.

Впрочем, униформени чакат основната част от агитката на „канарчетата“ още на влизане в града на липите, за да ги ескортират групово до стадиона. Те спират всяка кола с пловдивска регистрация и карат хората да чакат.

Около самия стадион са позиционирани и сили на жандармерията. Както е известно, бултрасите и заралии са враждуващи агитки и често си спретват боища в Стара Загора. Преди 70 дни Ботев отново гостуваше на Берое и тогава ударното ядро на ботевистите изчака 6 часа „колегите“ от Берое. В крайна сметка уговореният бой не се състоя, защото Зара бойс бяха разконспирирани и разпръснати от полиция.

Автобусът с играчите на Ботев не бе пристигнал на стадиона към 17:25, но пък там бяха вече част от шефовете на „жълто-черните“, които се придвижват с луксозен служебен бус.

Голямата въпросителна е дали босът на Ботев Георги Самуилов ще спази дадената дума вчера и ще присъства лично в ложите под Аязмото, за да подкрепи момчетата на Николай Киров-Белия.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!