Начало » Подарък за всеки, закупил пакетен билет за битките на ВК Марица в ШЛ
ВК Марица Волейбол Спорт Спорт Важно

Подарък за всеки, закупил пакетен билет за битките на ВК Марица в ШЛ

Марица (Пловдив) ще зарадва своите фенове с подарък при закупуване на два билета за последните домакински срещи от Шампионската лига – срещу френския шампион Безие (Безие) и германския вицешампион Алианц МТФ (Щутгарт). Всеки, който едновременно си закупи пропуски и за двата мача от касата в зала Колодрума, ще получи фен артикул.

В сряда, 20 февруари, от 18:00 б.в. маричанки посрещат Безие. Следващия вторник, 26 февруари, от 20:00 б.в. момичетата на Иван Петков ще бъдат домакин на Алианц МТФ.

Билетите ще бъдат на цена от 10 лева. ВИП билети в ограничено количество също са пуснати в продажба, за всеки, който желае да гледа двубоите от Сектор С (трибуната зад съдийската маса и скамейките на двата отбора). Ценните пропуски са на цена от 20 лева.

Билетите се продават онлайн тук, както и на място в цялата мрежа на Ticketportal, включваща бензиностанциите на OMV, магазините Office 1 Superstore и Офис 2 и книжарниците Booktrading. Билети ще се предлагат и на касата в зала Колодрума преди мачовете.

Иначе днес в заседателната зала на общината треньорът на маричанки Иван Петков и кметът Иван Тотев дадоха брифинг преди срещата в сряда с Безие.

„Искам да отправя зов за гореща подкрепа от публиката в Пловдив. Срещата с Безие може да се окаже най-после първа бг победа в женската Шампионска лига. Финансовият аспект също е важен – колкото повече хора дойдат в Колодрума, толков повече приходи и пари за премии ще има за отбора“, каза градоначалникът.

Треньорът на ВК Марица Иван Петков пък разясни: „Чувствам, че сме стъпало напред в развитието, в сравнение с това преди 2 години. То се вижда и по игрите ни срещу класните тимове в ШЛ. Това се дължи най-вече на натрупан опит. Тези срещи с толкова класни опоненти се решават в детайлите. надявам се Колодрума да е нашата крепост. За отбелязване е и това, че вече няма ментални пречки пред нас и сякаш повече си вярваме“.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!