Начало » Пловдивчанинът в кеча прибира 800 000 долара годишно
Локо Спорт Спорт Важно Спортни страсти

Пловдивчанинът в кеча прибира 800 000 долара годишно

Професионалният кеч се превърна в световен феномен. Световната федерация (WWE) пуска пипалата си на всички континенти, а нейните звезди станаха световноизвестни и хората ги разпознават, където и да отидат. Логично и приходите на компанията, както и заплатите на звездите се увеличават с всяка изминала година.

Английският таблоид “Мирър” разкри годишните възнаграждения на кечистите. Сред тях е и пловдивчанинът Русев (Мирослав Бърняшев). Според извадката тази година известният с лудата си страст към Локо (Пд) кечист ще прибере тлъстата сума от 800 000 долара. Тя е далеч от заплатите на най-скъпоплатените, пръв от които е шампионът на Вселената – Брок Леснър. Бившият шампион в UFC прибира по 12 милиона годишно, без бонусите и продажбите на фланелки. Интересното е, че Леснър се появява доста рядко на шоутата от WWE.

Втори по приходи е Джон Сина с 8,5 млн. долара. Следват Роман Рейнс (8 млн.), Ренди Ортън (4,5 млн.), Ей Джей Стайлс (3,5 млн.), Сет Ролинс (3 млн.). Трите Хикса, Гробаря и Миз взимат по 2,5 млн. долара. Колкото Русев пък получава Самоа Джо, който също се разписва срещу 800 000 долара.

При жените най-скъпоплатена е Ронда Раузи с 1,5 млн. долара. За сравнение втората в своебразната класация Шарлът Флеър получава 550 000, а Ники Бела и Алекса Блис взимат по 350 000.

Съпругата на Русев – Лана, прибира по 200 000 долара. Тя се появи за първи път от доста време в шоуто “Разбиване”. Русокосата красавица изпъкна с тениска “Денят Русев”. Тя поиска да говори със своя любим, който в момента си партнира с Ейдън Инглиш. “Не смяташ ли, че нещо те дърпа надолу?”, попита го Лана, имайки предвид Инглиш. Русев обаче се направи на разсеян.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!