Начало » Неделев наруши обета към бултрасите! Пристана на ЦСКА
Ботев Спорт

Неделев наруши обета към бултрасите! Пристана на ЦСКА

Тодор Неделев се кълнеше нееднократно, че в България не би сменил екипа на Ботев с този на друг клуб. Да, ама не! Както често се случва във футбола – обещанията се нарушават и са от ден до пладне. Наистина Тошко няколко пъти отказваше плахи предложения от Левски и Лудогорец, а и на ЦСКА. Когато обаче от Армията станаха по-настоятелни, то белоземският техничар им пристана…

Plovdiv-Press научи от сигурни източници в Борисовата градина, че Тодор е обявил решението си да премине в ЦСКА. Всичко около трансфера ще бъде официализирано, след като националният отбор се завърне от Словения, където утре вече гостува в турнира Лига на нациите.

Параметрите по контракта засега не са ясни, но е сигурно, че от Коматево ще приберат сериозна сума, а освен това ще получат процент от бъдеща продажба на Неделев в чужбина.

Така Ботев губи най-добрия си играч, който в някои от мачовете правеше разликата. Тежкото за Николай Киров-Белия тепърва предстои. Дано поне „канарчетата“ наистина да са извоювали крупна сума за своята звезда и да я инвестират умно.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!