Начало » Неделев: Искам в Италия или Испания, с апетит съм за футболист на годината
Ботев Спорт Спорт Важно

Неделев: Искам в Италия или Испания, с апетит съм за футболист на годината

Тодор Неделев няма оферта от ЦСКА към момента. Ако през зимната пауза пристигне такава, тя ще бъде разгледана от него и клуба му – Ботев (Пловдив). Звездата разкри, че през лятото е бил търсен от „армейците“, но предпочел да остане при „канарчетата“. Днес Неделев беше награден за най-добър играч на последните два кръга от Първа лига.

Ето какво каза пред медиите:

„Един футболист не може да победи сам друг отбор. Благодаря на моите колеги, на моите треньори.

За момента нямам никаква оферта. Започвам подготовка с Ботев (Пловдив). Ако има някаква оферта, ще я разгледаме и ще преценим кое е най-доброто за клуба, така сме се разбрали с ръководството.

Снимка 394806

Идва мач с ЦСКА. Знаем, че на „Армията“ се играе много трудно. Който е на терена, ще се раздаде на максимум, пък в крайна сметка каквото стане. Да ,през лятото ми звъняха от ЦСКА, искаха да ме привлекат, но прецених, че на този етап е по-добре да остана в Ботев. Това беше през лятото. Сега няма нищо конкретно. Казал съм си, че в България ще играя само в Ботев. На този етап ще остана в Ботев, ако няма оферта от чужбина. ЦСКА е един от най-големите отбори в България. Ако има оферта през зимата оттам, ще се обсъди с ръководството и ще вземем най-доброто решение за клуба, а и ще се види моето желание. Но това ще стане евентуално през януари.

Снимка 394805

Не мисля, че искам да се връщам в Германия. Престоят ми там не беше много добър. Иска ми се или в Испания, или в Италия. Знаем, че от Ботев (Пловдив) е по-трудно да изляза в добър отбор. Дано съм жив и здрав, раздавам се в Пловдив и в националния отбор.

Възхищавах се на Кака, който свърши с футбола. Фен съм на Милан от доста малък, но в момента в Шампионската лига викам за Ливърпул.

Бих се радвал, ако стана Футболист на годината, но в крайна сметка журналистите избират. Казаха ми, че ако играя силно срещу ЦСКА, мога да стана Футболист на годината. Ще се постарая да се представя добре“.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!