Начало » Наглият Венци Стефанов: Жените са по-мъжкари от тези в Ботев
Ботев Спорт Спорт Важно

Наглият Венци Стефанов: Жените са по-мъжкари от тези в Ботев

Босът на Славия Венцеслав Стефанов атакува безочливо Ботев. Самозабравилият се чичо Венци се хвърли на амбразурата за скандалните съдии от първия полуфинален мач за Купата на България, начело с Валентин Железов.

“Първо, съдийството беше перфектно. Второ, по-малко да реват, защото на техния стадион изобщо не трябва да се провеждат мачове. Защото много скоро там ще стане голям проблем. Така, както всички отбори играхме и играем на други стадиони, така и те да си намерят такъв, където да играят, докато не си направят стадиона“, избухна ексцентричният шеф на Славия.

„Нека покажат някое грешно отсъждане на съдията. Това, че не им даде гола ли, че бяха двама души в засада, това ли ги боли?“, каза още Стефанов пред „Тема спорт“.

„Някои от техните играчи бяха като за наградите „Оскар“. Падаха като застреляни с 45-и калибър и после ставаха и хукваха като Бен Джонсън. Като не им свири фаул, да видиш как стават и тичат. През цялото второ полувреме нашият вратар е бил обстрелван с какво ли не – камъни, стотинки. Хайде стига! Писна ми от тези. Жените са по-мъжкари от тях. Съдията им бил виновен“, завърши президентът на Славия.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!