Начало » Морално или не! Васил Божков влезе в Левски, удари жестоко по ЦСКА
БГ Футбол Спорт Спорт Важно

Морално или не! Васил Божков влезе в Левски, удари жестоко по ЦСКА

Милиардерът с интереси в хазарта и пътното строителство – Васил Божков, най-сетне призна, че поема Левски. Новината съобщиха от Нове Холдинг, с което официално потвърдиха слуховете, че Божков е новият бос на „сините“. В съобщението се казва, че Левски е по-полурярен клуб и марка от ЦСКА, което си е жесток удар по цесекарите, на които допреди години точно Васил Божков бе предводител и благодетел. Той дори е бивш собственик на кръвния вряг на Левски – ЦСКА, а по неофицилно инфо помага и на втородивизионния ЦСКА 1948 в момента.

Как така човекът, който държи голяма част от хазарта у нас и спортните залози влиза във футболен клуб – не е ясно. Че не е морално – не е. Дали е законно – нямаме представа…

ЕТО ГО КОМЮНИКЕТО ОТ ФИРМАТА НА БОЖКОВ:

Уважаеми спортни привърженици и медии,

Във връзка с повишения обществен интерес и въпросите, свързани с промяната в управлението на ПФК „Левски“, Ви информираме за следното:

Г-н Васил Божков и компаниите, свързани с него повече от четвърт век подкрепят и работят в посока развитието на българския спорт и в частност българския футбол.

„Левски“ е безспорно най-популярният и разпознаваем бранд в родния футбол и като такъв предоставя потенциална възможност за успешно бизнес партньортво. 

Това е причината групата компании, в които г-н Божков има участие, да се включат в необходимото оздравяване, управлението, финансирането и дългосрочното развитие на клуба. Партньорството ще продължи, докато съществуват възможности за растеж и бизнес интересите на двете страни съвпадат.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!