Начало » Мартин Камбуров поля с уиски в чалготека загубата от Лудогорец (СНИМКА)
Пловдив Спорт Спорт Важно Суматоха

Мартин Камбуров поля с уиски в чалготека загубата от Лудогорец (СНИМКА)

Стефан МАРИНОВ, plovdiv-press.bg

Легендата на Локомотив Плводив Мартин Камбуров за пореден път оправда имиджа си на нощна птица. Зорко око на ПловдивПрес фиксира настоящата звезда на Берое в дискотека в Пловдив миналата нощ. Голаджия №1 в историята на „смърфовете“ се раздаде сериозно на централния бар на чалготеката (току до сластните танцьорки), а компания му правеха гаджето му – чернокосата красавица Гергана Парпарова, както и авер на около 50 години.

Тримата не спряха да вдигат наздравици с алкохолни напитки, макар че само часове по-рано Камбура и неговият Берое претърпяха тежко поражение с 2:4 под Аязмото от Лудогорец. Този факт изобщо не развали настроението на Марто, който се поклашташе в ритъма на хитовите чалга песни. За отбелязване е, че във въпросния мач нападателят с над 200 гола в елита остана резерва и се появи чак в началото на втората част.

Купонът вървеше на макс, а за кеф на локомотивците в заведението Камбуров бе избрал да е в черно-бели дрехи. На няколко пъти запалянковци опитаха да заговорят своя идол, но той категорично отказваше да обръща внимание на друго, освен на едрогърдата си приятелка и чашката.

Партито за Камбуров продължи до ранни зори. Припомняме, че той в последно време има и проблеми със закона, след като извърши чутовна изцепка – потегли с кола, на която бяха сложени скоби, а после се „отваряше“ на служителите и с еозова в ареста. Предстои му да го съдят.

Камбура, горе вляво, бушува в дискотеката

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!