Начало » Маричката обяви нов спонсор
Марица Спорт Спорт Важно

Маричката обяви нов спонсор

ПФК Марица 1921 Пловдив и популярна компания за спортни залози сключиха договор за спосорство, като компанията става новият основен спонсор на клуба. Това съобщиха от „Кършияка“. Договорът между двете страни беше сключен преди дни.
„Историята на “Марица”, добрите резултати и сериозната работа в клуба са предизвикали интереса на компанията, която е известна с широката си подкрепа към много клубове и спортисти. Брандирането на стадион “Марица” вече започна, като се очаква в близките дни тази дейност да завърши“, допълват от клуба. Президента на маричани г-н Христо Христов изказва своята благодарност към новия спонсор, за доверието и проявения интерес: „Сътрудничеството между двете страни е обещаващо и ще бъде сериозна опора на “жълто-синия” клуб.“
Компанията – спонсор е български бранд, който е комплекс от верига казина, спортни барове и онлайн залагания, като е сред популярните български онлайн букмейкър. Компанията е генерален спонсор на българския национален отбор по волейбол, основен спонсор на българската волейболна лига, българската баскетболна лига, както и на няколко баскетболни клуба. Компанията е генерален спонсор и на над 10 футболни клуба, а от този сезон и на елитната ни футболна група, спонсорира и индивидуални спортисти. Популярна е с това, че подкрепя аматьорския футбол.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!