Начало » Майсторът на фаулове Антон Карачанаков става „канарче“
Ботев Спорт Спорт Важно

Майсторът на фаулове Антон Карачанаков става „канарче“

Борис БОРИСОВ, plovdiv-press.bg

Смятаният преди няколко години за един от най-талантливите играчи у нас, Антон Карачанаков, ще подсили Ботев. Бившият любимец на цесекарите напусна последния си клуб – гръцкия Панахайки и вече е в България. Утре техничарят би трябвало да е под тепетата, където да подпише контракта си с „канарчетата“. Заплатата му в Пловдив ще удари позволения от ръководството таван, а причината е, че няма да струва и стотинка като трансфер. Единствено ще получи 20-30 бона на ръка, но това са нормални неща за родната футболна действителност.

Най-старият футболен отбор и Тони вече са договорили условията, така че остава Антон да премине успешно медицинските тестове и да се присъедини към новия си тим. Ботев в момента е на мини лагер в Коматево.

Карачанаков е един от малкото бг играчи, които са изкусни майстори на головете след фаулове. Той се отличаваше с филиграмни отигравания и в Гърция, но липсата на финансова стабилност във втородивизионния Панахайки го накара да се раздели с южните ни съседи.

Той стори това чрез нарочна пресконференция. На брифинга Антон се обясни в любов на Панахайки и обеща да следи случващото се с клуба, както и благодари за подкрепата на феновете.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!