Начало » Лумпени vs неодушевен предмет: Потрошиха рейса на Ботев в Студентски град
Ботев Спорт Спорт Важно

Лумпени vs неодушевен предмет: Потрошиха рейса на Ботев в Студентски град

Борис БОРИСОВ, plovdiv-press.bg

Ултра-модерният рейс на Ботев, марка ТЕМСА, е бил атакуван изминалата нощ. Возилото е било паркирано пред хотел в Студентски град, където „канарчетата“ обикновено отсядат, когато гостуват на някой измежду тимовете на Левски, ЦСКА, Славия, Витоша, Царско село, а доскоро и Септември.

Замаскираното от нощта нагло посегателство е засегнало най-вече предното стъкло на автобуса. То е счупено. Днес застрахователи са направили оглед на щетите и скоро ще се разбере с каква сума ще олекнат за смяната му.

Хулиганите, които са изляли злобата и агресията си срещу неодушевен предмет засега са неустановени, но множеството камери около хотела могат да ги издадат.

Остава открит въпросът дали след тазвечершния двубой срещу Левски на Герена Ботев ще може да се прибере в Пловдив със своя рейс. Може да се наложи ръководството да търси алтернативни варианти.

ПловдивПрес припомня, че клубното возило на „жълто-черните“ е наистина свръх-модерно. То бе дарено на Ботев от транспортния бос Петко Ангелов миналото лято. ТЕМСА-та е приспособена специално за превоз на спортни отбори и е оборудвана с всевъзможни екстри.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!